Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hamarosan születnek a kiskutyák

Már csak pár nap és megszületnek a kiskutyák, gyorsan eltelt ez a néhány hét. Nagy a készülődés... Szuzi hasa hatalmas, pedig nem eszik sokat, sőt néha kevesebbet is mint korábban. Aki csak meglátja elkerekedik a szeme... Az állatorvos szerint sok kiskutya lesz és én nagyon izgulok!

Szerencse kutya kicsit nehezen viseli, hiszen már nincs annyi játék és rohangálás. Szuzi lelassult és sokat alszik. De alapvetően nem változott sokminden: járunk sétálni, megy a kötélhúzás és labdadobálás.

Húsvétkor elutaztunk Bükkzsércre a barátainkhoz és a pincénkhez. Mindkét kutya imádja ezt a helyet! Szabadon szaladgálhatnak a pincesoron, a mezőn... ilyen lehet a kutyamennyország is. Nagyon helyesek, ahogy időnként visszajönnek megnézni bennünket, hogy ott vagyunk-e a háznál. Persze csak azért merjük elengedni így őket, mert itt nincsenek fent más kutyák és kevés az ember is. Szuzi is rótta a köreit, persze most már kevesebbet mint korábban és aludt a hűvösben órákat. Lád a fotókat. Szerencse meg elkísérte a Bükkben bicajtúrát tartó barátainkat, persze csak egy 5 km-es szakaszon és az erdőben, nagyon élvezte!